13 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ στο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη

antoniou -argtotesΣτο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/2/2014) η επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ και υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη  από μέλη του συνδυασμού. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών. 

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΥ Δ. Δημογιάννης  οι αγρότες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις προκειμένου να κάνουν γνωστά τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΥ κάλεσε όλους τους φορείς και πολίτες της Φθιώτιδας σε συμπαράσταση στο κλείσιμο της Εθνικής οδού στο κόμβο της Ανθήλης
αύριο Πέμπτη (13/2/2014) στις 1 το μεσημέρι. 



Από τη πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Αντωνίου δήλωσε: » Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και να τους διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά ότι θα είμαστε στο πλευρό τους . Ο Δήμος Λαμίας θα πρέπει συγκεκριμένα να δει πως θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αγροτικής περιοχής μας» και δεσμεύτηκε για πρωτοβουλίες μέσα από το εκλογικό πρόγραμμα της  Δημοτικής κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ προς τη κατεύθυνση αυτή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.