1 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ


Στα πλαίσια της αντίστασης στην κατοχική κυβέρνηση που με περισσή δουλοπρέπεια υπηρετεί την Τρόικα, μετά και την ψήφιση και από τους 5 βουλευτές Φθ/δας ("ναι σε όλα") της Δανειακής συμβασης και του εφαρμοστικού νόμου που δολοφονούν εν ψυχρώ το λαό, αναρτούμε κείμενο που αποφασίστηκε από συλλογικότητες της πόλης μας, όπου η Παρέμβαση Πολιτών συμμετέχει στα πλαίσια της προσπάθειας συμβολής στη δημιουργία του αναγκαίου κοινωνικού παλλαϊκού μετώπου και στην περιοχή μας

ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ…
…Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ,  ΤΟΥΣ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ. ΞΑΝΑΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ TΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗ.  ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. 

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟ

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΙΑ…

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ…

                                                ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΛΑΜΙΑΣ
(ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΠΑΜ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ολοι οι αυτόνομοι ενεργοι πολίτες της Φθιώτιδας)           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.