30 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 2ας ΙΟΥΝΗ



Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία και ο επικεφαλής Βασίλης Κυριακάκης ευχαριστούμε τους δημότες που μας στήριξαν με την ψήφο τους δίνοντας στη δημοτική μας κίνηση τη δυνατότητα να συνεχίσει τη διαχρονική της δράση ενισχυμένη στο δημοτικό συμβούλιο. Όλοι οι υποψήφιοι μαζί με τους φίλους και φίλες της Παρέμβασης δώσαμε μια πολύ δύσκολη μα όμορφη εκλογική μάχη. Μια μάχη έντιμη, αξιοπρεπή, ανιδιοτελή, στηριγμένοι στις δικές μας και μόνο δυνάμεις.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναδείξαμε τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα των δημοτών και του δήμου μας, προβάλλαμε τις θέσεις μας για αυτά, καθώς και το όραμα και σχέδιο που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να φέρουμε τη Λαμία στη θέση που της αξίζει.

Τονίσαμε με έμφαση ότι οι δημότες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα καινούργιο από υποψηφίους που χρίστηκαν ή/και στηρίζονται από τα κόμματα που ευθύνονται για τη φτωχοποίηση του λαού μας και την υποδούλωση της χώρας μας και ιδιαίτερα από αυτούς που βρέθηκαν την τελευταία 5ετία στην εξουσία της ΤΑ (δημοτικής και περιφερειακής, δλδ τους κ.κ. Καραΐσκο και Σταυρογιάννη) αναπαράγοντας το αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης, που συνίσταται στην υποταγή στην κεντρική εξουσία και στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, στον κομματισμό, στις πελατειακές σχέσεις, στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, στην αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας, στην αδιαφορία για τα καθημερινά προβλήματα του δημότη, μοντέλο που οδήγησε την πόλη μας στην απαξίωση και υποβάθμιση του ρόλου της που όλοι βιώνουμε. Δεν έχουν να περιμένουν τίποτε ούτε από τον κ. Καραΐσκο ούτε από τον κ. Σταυρογιάννη, γιατί και οι δυο τους θα εφαρμόσουν στο δήμο τα όσα επιτάσσει ο νόμος «Κλεισθένης». Ιδιωτικοποίηση τομέων και υπηρεσιών του δήμου, διάλυση της εργασίας και προώθηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, ενίσχυση του φοροεισπρακτικού ρόλου των δήμων.

Με βάση αυτά, η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία ΔΕΝ δίνει τη στήριξή της σε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δυο παραπάνω μονομάχους στην επαναληπτική εκλογή της 2ας Ιούνη.

Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, μια ζωντανή δημοτική κίνηση με ριζοσπαστικό και κινηματικό χαρακτήρα, ανεξάρτητη στην πράξη από κομματικά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, θα συνεχίσει να είναι η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη στο δήμο με πλήθος προγραμματικών και κινηματικών παρεμβάσεων για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα των πολιτών, αγωνιζόμενη με εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια, χωρίς συναλλαγές «κάτω απ το τραπέζι», χωρίς να προδώσουμε τις αρχές μας και την εμπιστοσύνη των δημοτών μας για τις «καρέκλες της εξουσίας». Γιατί η δική μας δύναμη δεν αντλείται από κομματικά χρίσματα και παχυλές χορηγίες, αλλά από την αναγνώριση από τους δημότες της διαχρονικής μας συλλογικής και προσωπική δράσης και προσφοράς.



                                                      Ο αγώνας συνεχίζεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.