13 Μαΐου 2014

Επίσκεψη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ σε κοινωνικούς φορείς και το συνοικισμό Ευρυτάνων

DSC_0866
Συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη ΛΑΜΙΑ με επισκέψεις σε συνοικίες. χώρους εργασίας  και τοπικούς φορείς. 
Τη Δευτέρα το πρωί η υποψήφια Δήμαρχος Λαμίας Μαρία Αντωνίου- Σιούτα και υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφτηκε το 2ο και 3ο ΚΑΠΗ, το ΕΠΑΨΥ , το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας  Αρρένων και το Ορφανοτροφείο Θηλέων. Η κ. Αντωνίου- Σιούτα     τόνισε ότι η άσκηση μιας αποτελεσματικής και αλληλέγγυας κοινωνικής  πολιτικής είναι προτεραιότητα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και μετά τις εκλογές.
Το απόγευμα η υποψήφια Δήμαρχος Λαμίας Μαρία Αντωνίου- Σιούτα συνοδευόμενη από υποψήφιους  δημοτικούς συμβούλους παρευρέθηκαν σε συγκέντρωση κατοίκων του οικισμού Ευρυτάνων και στη συνέχεια  μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συζήτησαν με κατοίκους στον συνοικισμό της Ταράτσας και στα Γαλανέϊκα . 
Η υποψήφια Δήμαρχος και τα μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το Τοπικό Συμβούλιο, τον πολιτιστικό σύλλογο   και κατοίκους του Συνοικισμού Ευρυτάνων   για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η συνοικία τους όπως οι κίνδυνοι για την υγεία  από την μη  απομάκρυνση του υποσταθμού της ΔΕΗ , τα αίτημα των κατοίκων για ίδρυση πολιτιστικού κέντρου, η καθαριότητα, η ανυπαρξία πεζοδρομίων, ο περιφερειακός δρόμος, τα αναγκαία αποστραγγιστικά έργα κλπ. Όπως τόνισαν οι κάτοικοι του συνοικισμού Ευρυτάνων προσπαθούν μέσω του εθελοντισμού να ομορφύνουν την συνοικία τους,  όμως δεν βρίσκουν την ανάλογη  ανταπόκριση από τη δημοτική αρχή.
Η υποψήφια δήμαρχος  Λαμίας Μαρία Αντωνίου – Σιούτα είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους τονίζοντας ότι η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με την μέχρι τώρα δράση της  προσπαθεί να αναδείξει  τα αιτήματα των κατοίκων  στις συνοικίες όμως η δημοτική αρχή έχει υποβαθμίσει τη λειτουργία  των συνοικιακών συμβουλίων τα οποία δεν έχει συγκαλέσει ούτε μια φορά. 
«Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας» δήλωσε, «έχετε μια όμορφη συνοικία που όμως δεν έχει τη φροντίδα που της αξίζει.  Δώστε δύναμη με την ψήφο σας στους υποψήφιους της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ που είναι δίπλα σας και έχουν αποδείξει ότι ενδιαφέρονται και αγωνίζονται για τα προβλήματα της συνοικίας.  Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της  για ένα Δήμο δημοκρατικό , συμμετοχικό με βιώσιμη ανάπτυξη χρειάζεται την ενεργοποίηση των πολιτών. Αξίζει να παλέψουμε όλοι μαζί για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Λαμίας!»
DSC_0860DSC_0868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.